YOGA FOR KRÆFTRAMTE & andre med specielle behov

Yogaen er til dig, der enten har kræft, har haft kræft eller har specielle behov grundet andre diagnoser, og fordi vi alle har forståelse for denne situation, giver det dig plads til at komme, lige som du er – også på en mindre god dag.

Restorativ yoga

Yogaen er specielt udviklet til kræftramte og andre med specielle behov, og er en blanding af restorativ yoga, åndedrætsøvelser og fysioflow som er den evidensbaseret form for yoga, der arbejder meget med fascie- og bindevævet. Formålet med yogaen er at berolige nervesystemet, styrke immunforsvaret, nedsætte evt. smerter samt skabe større bevægelighed i kroppen.

Du vil opleve at få en bedre søvn, en følelse af at trække vejret mere frit, færre smerter og større bevægelighed i eks. brystregion, skulderled og rygsøjle. Du vil få en indre ro og oplevelsen af en krop og et sind i bedre balance. Mange bliver inspireret til at lave nogle af øvelserne hjemme, fordi de har så stor øjeblikkelig effekt.

Der er mulighed for individuelle hensyn, og med min fysioterapeutiske viden kan jeg guide og vejlede dig ift. andre udfordringer din krop måtte have under yogaen.

Du er velkommen til at medbringe egen yogamåtte og tæppe. Det kan også lånes og vil blive rengjort ift. kliniske retningslinjer.

charlotte nielsen fys-copenhagen

Yogaen finder sted torsdag kl. 17-18 hos
Klinik Mitra, Sankt Knuds Vej 36, 2. sal, 1903 Frederiksberg


OBS! Det er muligt at blive skrevet på en venteliste.

Priser og tilmelding

1300 DKK for 3 måneder

med yoga én gang ugentligt, og du kan starte, når du ønsker.

Sæsonen for Yoga-holdet løber fra d. 1. september til d. 30. juni.

Tilmelding via formularen herunder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.