Anatomi uddannelse

Med 13 års erfaring i at videreformidle anatomi har jeg en stor erfaring i at gøre det relevant og brugbart, og jeg har bl.a undervist på flere danske yogalærer uddannelser både nationalt og internationalt.

Funktionel og teoretisk anatomi undervisning

Min anatomiundervisning er en blanding af undervisning i teoretisk og funktionel anatomi, der efterfølges og understøttes af praktiske øvelser, så teorien giver mening og kan omsættes og bruges i praksis.

Det vil være min fornemmeste opgave at skabe en læringskontekst fyldt med nysgerrighed, dialog og lyst til at udforske emnet. Du vil synes det er vanvittig spændende, sjovt og informativt på den brugbare måde, så du vil få lyst til mere.

Charlotte nielsen fys-copenhagen
Charlotte nielsen fra fys-copenhagen
logo fys-copenhagen

Anatomi undervisning

Hold: Typisk ml. 8-30 deltagere (kan tilpasses jeres behov)
Kursusafslutning: Afsluttende test efter 16-24 timers undervisning
Sted: Individuelt tilpasset efter behov

Mit største fokus er på at gøre undervisningen levende, engagerende og inkluderende – noget jeg ifølge den feedback jeg har modtaget igennem årene, har haft succes med.

Jeg underviser både individuelt og hold, og imødekommer gerne specifikke ønsker, test eller uddannelsesbevis. Afhængig af antal deltagere foregår undervisningen privat hos mig eller hos kunden.

Jeg vil sætte stor pris på at have en tavle som fast undervisningsudstyr.
Er der et skelet til rådighed er det super, ellers kommer jeg bare selv med diverse knogler, anatomiske led modeller og andet udstyr jeg bruger for på en didaktisk pædagogisk måde at sætte anatomien i spil.

Jeg underviser både på dansk og engelsk.

Kontakt mig og hør mere

Har du spørgsmål til mine ydelser eller faglighed er du velkommen til at kontakte mig herunder.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.